Värmepump i Oxelösund

V&V Pumpteknik AB

Värmepump i Oxelösund

En värmepump är idag ett väldigt energisnålt och effektivt alternativ för att värma upp din bostad. Faktum är att du kan spara upp till hela 80 % av din energiförbrukning. Vi på V&V Pumpteknik har lång erfarenhet av att installera och serva olika typer av värmepumpar och ser till att du får den bästa lösningen för dig. Vi börjar alltid med ett hembesök där vi ser efter vad du har för förutsättningar och ger dig våra tips för hur du ska gå vidare. Om du väljer att anlita oss kommer våra professionella medarbetare hem och installerar pumpen. Det är ett tryggt val.

Luft/luft-pump och luft/vatten-pump

Det finns flera olika typer av värmepumpar och en av dem vi erbjuder är luft/luft. En luftvärmepump fungerar främst som ett komplement till el och kan även utnyttjas som luftkonditionering under varma sommardagar. Det är en relativt liten investering som ändå resulterar i stora besparingar.

Om du väljer en luft/vatten-värmepump kommer du få mycket värme för pengarna. En sådan klarar även att värma upp vattnet om den kopplas till det vattenburna systemet. Den kan fungera som din primära värmekälla och även ge värme till pooler och golvvärme. Räknat på flera år kommer du kunna göra stora besparingar

Frånluftsvärmepump

Denna typ av pump passar dig som vill ha värme och ventilation i ett smidigt paket. Det kräver att ditt hus har ett mekaniskt ventilationssystem. Denna pump brukar vara billigare än många andra modeller och kan även återvinna värme.