V&V Pumpteknik i sin korthet

V&V Pumpteknik AB

Om vårt företag

Tack vare vår drygt 30 år långa och gedigna karriär inom VVS-branschen, vet vi vad som krävs för att tillmötesgå våra kunders önskemål. Det kan exempelvis handla om att anlägga ett unikt värmesystem som kräver en viss typ av funktion enligt kundens egna preferenser, eller att ordna med ett vattenreningssystem som uppfyller alla kraven som kunden har på rent vatten.

Då vi är ett familjeägt företag har vi en familjär känsla inom företaget och vet vad alla går för. Med andra ord har vi ett bra samarbete och får saker gjorda på ett ordentligt och effektivt sätt.

Vi innehar alla kompetenser, certifieringar och licenser inom företaget för att kunna utföra ett fackmannamässigt arbete vad vi än tar oss för. För dig som kund innebär det en trygghet och en försäkran om att du får precis det som du kan kräva av en kompetent VVS-firma som oss.

Din VVS-firma i Södermanland

Vårt arbetsområde är till största delen i Södermanland och vårt närområde är Nyköping och Oxelösund. Vi hjälper privatkunder, företagare och kommuner med VVS-tjänster av olika slag och utgår från vårt kontor på Tillverkarvägen 7 på Arnö där vi har både kontor och lager i dagsläget. Tveka inte att höra av dig till oss om du behöver hjälp av en pålitlig VVS-firma i din närhet.

Anlita oss - gör så här

Vi tar tacksamt emot alla former av förfrågningar för tjänster som rör VVS-arbeten. De kan vara stora och små, specifika eller generella. Hör av dig till oss och berätta kortfattat vad ditt ärende rör sig om. Sedan kan vi boka ett möte för att kunna utfärda en offert till dig. Våra kontaktuppgifter är:

info@vvpumpteknik.se
073-036 55 48