Installera bergvärme i Flen

V&V Pumpteknik AB

Installera bergvärme i Flen

Vi på V&V Pumpteknik har lång erfarenhet av att installera bergvärme i villor och radhus och hjälper gärna dig till en mer energismart uppvärmning. Vi erbjuder en totalentreprenad, vilket betyder att du bara behöver ha kontakt med oss under hela samarbetet. Det är både smidigare och tryggare för dig som kund. Bergvärme är väldigt effektivt eftersom vi utnyttjar den värme som redan finns tillgänglig i mark och berg. Sett över tid blir det både en hållbar och effektiv lösning som gynnar din plånbok såväl som klimatet.

Kostnadsfritt hembesök

Innan vi kan installera bergvärme måste vi först ta reda på om din bostad har de förutsättningar som krävs och hur det ser ut hemma hos dig. Därför erbjuder vi alltid ett kostnadsfritt hembesök där vi skapar oss en bild av dina förutsättningar. Det är också en chans för dig att ställa alla frågor du kan tänkas ha om att installera bergvärme i ditt hem. Alla hem är unika och därför ger vi dig en skräddarsydd lösning anpassad efter dina önskemål. Vi sköter hela installationen så du behöver inte tänka på någonting.

Ett komplett alternativ

Rent tekniskt är bergvärme solenergi som till exempel lagras under din egen gräsmatta. Om du har en bergvärmepump kommer du kunna värma upp både ditt hus och ditt varmvatten. Det går även att ställa om pumpen så den ger dig kyla under varma sommardagar. Bergvärme är alltså en komplett lösning som kommer vara drömmen för varje fastighetsägare. Du kommer märka att ditt inomhusklimat blir mycket bättre och kan även stoltsera med att du bidrar till en bättre miljö.

Service när du behöver det

Vi lämnar inte dig efter att vi har utfört installationen, snarare tvärtom. Om du märker att din bergvärmepump behöver repareras är vi redo att stå till tjänst. Du kan snabbt göra en felanmälan via vår hemsida där du kort beskriver ditt ärende. Vi kommer sedan ut till dig och ser till att felet blir åtgärdat så snart som möjligt. Våra bergsvärmepumpar levereras av Nibe som är ett välkänt namn i branschen. Tack vare att vi har ett så nära samarbete har vi flera reservdelar tillgängliga. Det i sin tur leder till att vi kan erbjuda snabbare service, vilket är ett plus för sig som kund. För oss är det viktigt att du som kund alltid känner dig trygg och därför är du självfallet välkommen att kontakta oss när du vill.